Tuotealueet
BOX_HEADING_SHOPPING_CART_1 tyhjä
on tyhjä

4G+/LTE-A-modeemi ja reititin jolla jaat yhteyden 4 langalliselle ja langattomille laitteille. Voit käyttää kaikkien operaattorien SIM-kortteja. 4 RJ-45 Gigabit Ethernet-porttia ja 867 Mbps WiFi. 4G-latausnopeus: download max. 300 Mbps ja upload 50 Mbps. Lisäksi 1 LAN-portti voi toimia myös WAN-porttina. Operaattorivapaa malli. Voidaan käyttää kaikkien operaattorien korttien kanssa. Myydään DNA:n brändillä, mutta toimii siis ongelmitta muillakin liittymillä. Sillattu tila (bridged mode).

Muista kytkeä PIN-koodin kysely pois SIM-kortiltasi. Voit kytkeä PIN-koodin kyselyn pois laittamalla SIM-kortin kännykkään ja tekemällä valinnan sieltä. Jos PIN-koodin kyselyä ei kytketä pois päältä, niin tämä laite ei pysty muodostamaan Internet-yhteyttä.

SMA naaras -liitännät ulkoisille 4G/LTE-antenneille. Molempia antenniliitäntöjä voi käyttää, mutta takaa katsottuna vasemmanpuoleinen on vain 2600 MHz taajuudelle ja oikea muille taajuuksille. Eli voit käyttää ongelmitta 2 ulkoista antennia 4G+/LTE-A käytössä 1800 MHz ja 2600 MHz taajuuksilla. Jos alueella ei ole tuota yhdistelmää tarjolla, niin et saa hyötyä kuin yhdestä ulkoisesta antennista (silloin sisäinen antenni toimii toisena antennina). Siinä tapauksessa ulkoinen antenni pitää liittää siihen liitntään joka tukee alueen parasta taajuutta. 2600 MHz (takaa katsottuna vasen liitäntä) on paras vaihtoehto keskusta-alueilla. Muualla on syytä käyttää oikeanpuoleista liitäntää.
 

DNA Kotimokkula ZTE MF286A 4G+/LTE-A modeemi & Dual Band AC867 W

ZTE MF286A

4G+/LTE-A-modeemi ja reititin jolla jaat yhteyden 4 langalliselle ja langattomille laitteille. Voit käyttää kaikkien operaattorien SIM-kortteja. 4 RJ-45 Gigabit Ethernet-porttia ja 867 Mbps WiFi. 4G-latausnopeus: download max. 300 Mbps ja upload 50 Mbps. Lisäksi 1 LAN-portti voi ...
9 Kpl varastossa
169.00€

Uusimmat arvostelut: 0

Tämä tuote on tullut valikoimiimme sunnuntai 08 huhtikuu, 2018.